Овенът влиза малко задъхан, но с танцова стъпка. Закъснял е, защото

...
Овенът влиза малко задъхан, но с танцова стъпка. Закъснял е, защото
Коментари Харесай

Да се посмеем: Как зодиите отиват на бързи срещи

Овенът  влиза малко запъхтян, само че с танцова стъпка. Закъснял е, тъй като до последно е търсил място за паркиране, в случай че може пред вратата. Оглежда се, намига на Рибата, тя пък никак не го вижда, заета е да си оправя деколтето и изпуска целия спийд дейт.

Овенът небрежно прелита през петте запознанства, които му се поставят, дава си телефона най-малко на четирима – да го търсят, в случай че им би трябвало (той няма да ги търси, доста е зает), но я го заловен, я не го заловен... Накрая отива извън да си приказва с Близнака, който към този момент малко се е отегчил.

Телецът  се е издокарал като за женитба – с грациозен костюм, влиза непретенциозно в залата, сякаш да не бие на очи, само че му е ясно, че с този часовник на цената на двустаен апартамент няма по какъв начин да не го виждат. Насочва се към Лъва – ето някой, който му пасва по грациозност... След 30 секунди към този момент си мисли: " Този пък какъв брой е надут... А обувките му дори не са италиански като моите ".

Близнакът  е овършал небрежно най-малко десетима претенденти, но май никой не му е харесал... То пък можеш ли да решиш за 5 минути – нито има време да си поговорите за вселената, нито за рецесията в Близкия изток, то пък кой въобще ги е измислил тия бързи срещи? Все отново взима 7-8 телефона... и Фейсбук, и Instagram… някой в случай че има и Youtube канал – да го дава.

Ракът  се върти нервно на стола, пробва се да наподобява естествено, само че в действителност се хили като тиква и ръси несъответстващи забележки по адрес на всеки, с който се среща. Накрая заключението е, че никой там не му е на равнището и той телефона няма да си дава... то пък не че някой му го е изискал.

След като Телецът не му е изискал телефон,  Лъвът  седи намусен, само че достоен – не си е тръгнал, единствено тъй като е поел ангажимент да съблюдава разпоредбите, а на уговорките си той гледа съществено. По някое време при него сяда Рибата... абе тя май се е объркала, тъй като гледа картончето с номера на назад, само че Лъвът е методичен и не й споделя. Тя пък незабавно демонстрира майчинско възприятие и стартира да го утешава поради Телеца.

Девата  седи по средата на залата и се пробва да се усмихва (насила), макар че въобще не й харесва къде се намира... И тоя килим, от кой момент не е чистен, и всички вървят с обувки по него и знаят ли това какъв брой бактерии са във въздуха? Идва й да избяга с вик, само че се сеща за какво е там и се окопитва – отива при Телеца. И костюмът му е изгладен, и ноктите му са поддържани... Аууу, обаче доста пари харчи за облекла и за обувки – не, не, няма да го бъде. Тръгва си, тая работа не е за нея. А и би трябвало да върви да си изпере всички облекла и да си направи кислородна терапия на кожата.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР